VOEDSELVEILIGHEID

Voedselveiligheid is de basis van ons voedsel.

Lekker en gezond voedsel begint bij voedselveiligheid

HACCP-advies en advies bij hygiënecodes

De kwaliteit van uw voedingsmiddelen en daarmee de veiligheid van consumenten waarborgen is van cruciaal belang. Het is dan ook noodzakelijk een degelijk voedselveiligheidssysteem te hebben. Bijl Opleiding en Advies ondersteunt u hierbij in de vorm van deskundig HACCP-advies en het voldoen aan de hygiënecode.

Een passend voedselveiligheidssysteem

Een bedrijf dient te beschikken over een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-principes. Dit kunnen certificeerbare systemen zijn, zoals IFS, FSSC22000 of BRC. Gedurende de nulmeting kijken we naar het voldoen aan het basisvoorwaarden-programma, uw gehele bedrijfsproces en aanwezige procedures en werkwijzen, en een eventueel van toepassing zijnde hygiënecode. Naar aanleiding hiervan formuleren wij een plan van aanpak.

Onze werkwijze in 1 oogopslag? Klik hier voor onze 3-stappenplan.

Veelzijdige kennis en expertise

Wat voor uw organisatie de beste optie is, is afhankelijk van uw branche, de bedrijfsactiviteiten en de voedingsmiddelen waar u mee werkt.

Zo maakt het voor het opzetten van een voedselveiligheidssysteem nogal uit of u een horecabedrijf heeft, een producent bent of voedingsmiddelen importeert.

En stellen de aard van de producten; bijvoorbeeld: vlees-, zuivel-, en eierproducten hun eigen specifieke eisen ten aanzien van het voedselveiligheids-systeem. Dit verschilt weer van bijvoorbeeld groenten- of graanproducten.

Dankzij onze veelzijdige expertise kunnen wij u vanaf het opstellen van een systeem tot het implementeren en toetsen ervan bijstaan. Desgewenst geven wij HACCP-opleidingen toegespitst op de behoeften van uw bedrijf. Iedere branche is bij ons welkom.

Al uw medewerkers trainen d.m.v. E-learn?

Wij van Bijl Opleiding en Advies vinden het belangrijk dat al uw medewerkers die met voedsel werken bekend zijn met uw voedselveiligheidsbeleid, de voedsel-veiligheidsrisico’s en de procedures en instructies om voedselveilig te werken.

Wij trainen uw medewerkers op een moderne en interactieve manier door middel van E-learn. Wilt u weten hoe? Klik hier op ons stappenplan.

Een eigen E-learn specifiek voor uw bedrijf gemaakt is heel goed te realiseren

Afspraak maken

Wilt u ook een gedegen voedselveiligheid advies? Maak een afspraak met Bijl Opleiding en Advies door te bellen naar 020 – 330 6704. Vragen stellen is langs deze weg of via het online contactformulier mogelijk. Vanuit Amsterdam Zuidoost staan wij in heel Nederland voor u klaar met Voedselveiligheidsadvies.

Onze kennis en expertise op een rijtje

Wet- en regelgeving, risicoanalyses, microbiologische analyses (EG2073/2005), Etikettering, procesverbetering, HACCP, ISO22000, FSSC22001, IFS, BRC.

Stel voedselveiligheid voorop

Maak gebruik van de expertise van Bijl Opleiding en Advies

KLANTEN