HACCP OPLEIDINGEN

Bereik optimale voedselveiligheid met een HACCP-opleiding

Tijdens de HACCP-opleidingen van Bijl Opleiding en Advies maken wij u wegwijs in de risico’s omtrent voedselveiligheid binnen uw onderneming. Aan de hand van theorie en praktische voorbeelden leren wij u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en hygiëne te waarborgen. De training is naar de behoeften van uw bedrijf aan te passen en vindt plaats bij u op locatie.

Het belang van HACCP

Restaurants, grootkeukens, horecagelegenheden, kantines, voedselproducenten, voedselimporteurs en alle andere bedrijven die met voedsel en voedselbereiding te maken hebben, zijn verplicht te voldoen aan de wetgeving of aan een bepaalde hygiënecode. In de meeste gevallen betreft dit de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points), een risicoanalyse voor voedselveiligheid. Om hieraan te voldoen is het noodzakelijk de juiste HACCP-opleidingen te volgen. Hiermee beperkt u zoveel mogelijk de risico’s binnen uw onderneming.

Wanneer u Bijl Opleiding en Advies inschakelt voor een HACCP-cursus, haalt u echte expertise in huis. Dankzij onze ervaring zijn wij bekend met alle mogelijke risico’s en weten wij deelnemers te allen tijde theoretische én praktische kennis aan te bieden. Een voedselveiligheidssysteem waarmee de veiligheid van het voedsel en de tevredenheid van uw klanten gewaarborgd blijft, is ons streven. Onze trainers hebben een achtergrond in de levensmiddelentechnologie.

Tijdens de training maken wij graag gebruik van bedrijfsspecifiek beeldmateriaal. Op deze wijze laten we u en uw medewerkers werken met aansprekende en bekende voorbeelden. Door gebruik van herkenbare beeldmateriaal blijft de HACCP theorie beter hangen. Na afloop hebben deelnemers een HACCP-certificaat én de juiste theoretische en praktische expertise in huis. Daarbij bieden wij HACCP-advies en kunnen wij bijvoorbeeld door een van onze HACCP experts interne audit of een proef audit uitvoeren. Zo zijn we u op elk gewenst moment van dienst.

Lesmateriaal voor zelfstudie

De opleidingen HACCP zijn theoretisch en in één dag af te ronden. Op deze manier bent u niet onnodig veel tijd kwijt en kunt u zich snel weer concentreren op uw core business. Na doen van een online HACCP toets hebben uw medewerkers door middel van een HACCP certificaat aantoonbaar de nodige. Voorbereiding in de vorm van zelfstudie is vereist voor deelname. Lesmateriaal is te bestellen via onze webshop. De lesstof is gemakkelijk te begrijpen voor iedereen en is beschikbaar als fysiek boek of HACCP e-Learning-pakket.

Training voedselveiligheid op maat

Graag komen wij van tevoren bij u langs om tijdens een intake kennis te maken met u, uw bedrijfsprocessen en uw producten. Daarbij bestaat de mogelijkheid om foto’s te nemen van de bereidingsruimtes, keukens en opslagruimtes. Bij de HACCP-training op maat lopen we het gehele proces langs en bespreken we de risico’s en handelwijze stap voor stap, waarbij we deze foto’s tijdens de HACCP opleiding als concrete voorbeelden gebruiken. Dit draagt in hoge mate bij aan het bewustzijn van de deelnemers en daarmee de voedselveiligheid binnen uw bedrijf. Wij werken dus met zowel theoretisch lesmateriaal als voorbeelden vanuit uw bedrijf zelf. Wij streven er namelijk altijd naar om specifieke, op maat gemaakte oplossingen aan te bieden, zodat uw medewerkers bekend zijn met voedselveiligheid binnen uw bedrijf. Deze kennis maken wij aantoonbaar door middel van een HACCP-certificaat van deelname.

Kies voor zekerheid

Om er zeker van te zijn dat al uw medewerkers over voldoende HACCP kennis beschikken, schakelt u Bijl Opleiding en Advies in. Maak een afspraak voor een HACCP-training op maat of schrijf u in voor een van onze open HACCP-opleidingen via onze opleidingsagenda. Vanuit Duivendrecht zijn wij actief in regio Amsterdam en de rest van Nederland. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 330 6704 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u en uw medewerkers aan een gedegen HACCP kennis.

Voedselveiligheid Kies Voor Kwaliteit Bijl Opleiding En Advies

Kies voor kwaliteit

Onze HACCP opleidingen worden verzorgd door ervaren levensmiddelentechnologen.

Inschrijven

Schrijf u in voor een van onze HACCP-opleidingen via de opleidingsagenda of neem contact met ons op voor een HACCP-training op maat. U bereikt Bijl Opleiding en Advies uit Duivendrecht via het telefoonnummer 020 – 330 6704 of via het online contactformulier. Vanuit regio Amsterdam komen wij met alle plezier naar u toe om u te helpen de juiste kennis met betrekking tot voedselveiligheid te verkrijgen. Na afloop ontvangt u een HACCP-diploma met daarop alle behandelde onderwerpen, zodat u bij controle aan kunt tonen dat u voldoet aan de eisen.

KLANTEN