CURSUSOVERZICHT

HACCP

Tijdens de HACCP-opleidingen van Bijl Opleiding en Advies maken wij u wegwijs in de risico’s omtrent voedselveiligheid binnen uw onderneming. Aan de hand van theorie en praktische voorbeelden leren wij u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en hygiëne te waarborgen. De training is naar de behoeften van uw bedrijf aan te passen en vindt plaats bij u op locatie in Amsterdam of daarbuiten.

VCA 1

Veel bedrijven in de industrie, aannemerij, bouw en installatietechniek in Nederland zijn verplicht te voldoen aan de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, ofwel de VCA checklist. Om deze reden biedt Bijl Opleiding en Advies binnen en buiten regio Amsterdam VCA-opleidingen waarbij veiligheid en deskundigheid centraal staan. Wij beschikken over de juiste expertise om u kwaliteit te garanderen. Ook bieden wij regelmatig opleidingen buiten Nederland zoals: Duitsland, Engeland, Ierland, België.

Bekijk ook ons lesmateriaal

HEEFT U VRAGEN?

Bijl Advies kan u verder helpen op alle arbo en voedselveiligheid vraagstukken. Voor advies of educatieplan kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.

KLANTEN