OVER BIJL ADVIES

Bijl Opleiding en Advies

Wij zijn experts op het gebied van arbeidsveiligheid en voedselveiligheid. Wij geven al jaren trainingen en advies aan professionele organisaties. Vanuit de behoefte van onze klanten ontwikkelen wij trainingen op maat.

Advies op maat en 3-stappenplannen

Op woensdag 5 juli 2017 werd de eerste VCA Basis cursus + examen aan een groep vergunninghouders uit Syrie in het Arabisch gegeven d.m.v. interactieve video . Het geven van een VCA cursus in de Arabische taal is een initiatief van Bijl Advies/Movietrader in samenwerking met gemeente Almere.

De VCA basisopleiding in het Arabisch dmv interactieve video is de eerste in Nederland. De vraag naar personeel neemt toe, met name in de bouw, infra, techniek, logistiek en groen. Tegelijkertijd zijn veel nieuwkomers op zoek naar werk in deze branches. Vaak beheersen zij de Nederlandse taal nog niet goed en hebben daardoor moeite om eventuele verplichte opleidingen in het Nederlands te behalen, zoals het veiligheidscertificaat VCA-basis

 

GEïNTERESSEERD?

Bijl Advies kan u verder helpen op alle arbo en voedselveiligheid vraagstukken. Voor advies of educatieplan kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.

KLANTEN