OVER BIJL OPLEIDING & ADVIES

Wij zijn specialisten op het gebied van arbeidsveiligheid en voedselveiligheid, zeer ervaren in het geven van trainingen en advies aan professionele organisaties. Met de behoefte van onze klant als uitgangspunt ontwikkelen wij trainingen op maat.

Consultant arbeidsveiligheid en voedselveiligheid

Heeft uw organisatie behoefte aan advies? Onze consultants voedselveiligheid en arbeidsveiligheid staan voor u klaar om de situatie voor u in kaart te brengen, te analyseren en oplossing te formuleren en implementeren.

Voorbeeld van een advies op maat

In 2017 werd de eerste VCA Basis cursus + examen aan een groep statushouders uit Syrië in het Arabisch gegeven d.m.v. interactieve video. Het geven van een VCA cursus in de Arabische taal is een initiatief van Bijl Opleiding & Advies/Movietrader in samenwerking met gemeente Almere.

De VCA basisopleiding in het Arabisch was de eerste in Nederland. De vraag naar personeel neemt toe, met name in de bouw, infra, techniek, logistiek en groen. Tegelijkertijd zijn veel nieuwkomers op zoek naar werk in deze branches. Vaak beheersen zij de Nederlandse taal nog niet goed en hebben daardoor moeite om eventuele verplichte opleidingen in het Nederlands te behalen, zoals het veiligheidscertificaat VCA-basis.

GEïNTERESSEERD?

Bijl Opleiding & Advies kan u verder helpen met alle arbo en voedselveiligheid vraagstukken. Voor advies of educatieplan kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.

KLANTEN