ARBO EN VEILIGHEID

Bedrijfsadvies Arbeidsveiligheid

Prettig werken begint bij veiligheid

Advies op maat voor veiligheid en gezondheid op het werk

Om de veiligheid van uw medewerkers op het werk te waarborgen, is een goed arbeidsveiligheidssysteem zoals: ‘VCA of ISO45001’ belangrijk en wordt vaak zelfs verplicht gesteld door opdrachtgevers. Bijl Opleiding en Advies biedt Arbo-advies in Amsterdam, Duivendrecht en de rest van Nederland. Onze specialisten zetten zich voor u in.

Arbo-advies en advies voor veilig werken

De tevredenheid van uw medewerkers over het werk en ook de tevredenheid van uw opdrachtgevers over uw projecten is onlosmakelijk verbonden aan veiligheid. Het beheersen van veiligheid is dan ook essentieel voor u.

VCA of ISO45001 certificering

Hoewel een gecertificeerd arbeidsveiligheidssysteem niet wettelijk verplicht is geeft dit echter een goede basis om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Het beschikken over een goed werkend VCA systeem of ISO45001 systeem heeft dan ook echt toegevoegde waarde voor u, uw werknemers en uw klanten.

RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie)

Elke organisatie is wettelijk verplicht de arbeidsrisico’s geïnventariseerd en geëvalueerd te hebben. Bovendien dienen organisaties een plan van aanpak hebben waarmee zij de beheersing van de risico’s hebben vastgelegd. Bent u nieuwsgierig naar hoe wij dit efficiënt aanpakken? Klik hier voor ons stappenplan. Dit biedt u duidelijk inzicht in hoe wij werken.

Bijl Opleiding en Advies biedt complete ondersteuning bij het werken volgens VCA of ISO45001 Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in verschillende branches, kunt u maximaal op onze deskundigheid rekenen. Vanuit de regio Amsterdam bieden wij onze services landelijk aan.

Van opzet tot aan de toetsing

Bijl Opleiding en Advies zet in zeer korte tijd een compleet systeem voor u op. Het gehele proces van nulmeting tot en met het moment dat er certificering kan plaatsvinden, neemt ongeveer 3 maanden in beslag. Omdat wij eveneens werkzaamheden verrichten als auditor, kunnen wij audits en toetsingen voor u uitvoeren. Onze nulmeting geldt als interne audit en vormt direct het startpunt voor het opzetten van uw systeem. Op het moment van voltooiing kunt u alles meteen laten toetsen en heeft u na afloop geen last van extra vertraging. Van begin tot eind van het traject staan wij met al onze deskundigheid voor u klaar.

Veiligheid is een teken van vakbekwaamheid

Verhogen van veiligheidskennis en -bewustzijn

Wij van Bijl Opleiding en Advies vinden het belangrijk dat al uw medewerkers bekend zijn met arbeidsgerelateerde risico’s en zich veilig gedragen op de werklocaties

Wij trainen uw medewerkers op een moderne en interactieve manier door middel van E-learn. Wilt u weten hoe? Klik hier op ons stappenplan.

Een eigen E-learn specifiek voor uw bedrijf gemaakt is heel goed te realiseren

Afspraak maken

Maak een afspraak met Arbo-adviesbureau Bijl Opleiding en Advies door te bellen naar 06-50682257. Vragen stellen is langs deze weg of via het online contactformulier mogelijk. Vanuit Duivendrecht staan wij van regio Amsterdam tot op landelijk niveau voor u klaar met Arbo-advies.

Arbo En Veiligheid Afspraak Maken Bijl Opleiding En Advies

Werknemers … het kapitaal in uw bedrijf

Onze kennis en expertise op een rijtje

Wet- en regelgeving, RI&E, VCA*, VCA**, VCAP, VCU, TRA, Ongevallenonderzoek, Preventiemedewerker, Veiligheidsbewustzijn

Stel veiligheid voorop

Maak gebruik van de expertise van Bijl Opleiding en Advies

KLANTEN