ARBO EN VEILIGHEID

Bedrijfsadvies Arbeidsveiligheid

Prettig werken begint bij veiligheid

Arbo advies op maat voor veiligheid en gezondheid op het werk

Om de veiligheid van uw medewerkers op het werk te waarborgen, is een goed arbeidsveiligheidssysteem zoals: ‘VCA of ISO45001’ belangrijk en wordt vaak zelfs verplicht gesteld door opdrachtgevers. Bijl Opleiding en Advies biedt Arbo-advies door heel Nederland. Onze specialisten zetten zijn er voor u!

Arbo-advies en advies voor veilig werken

De tevredenheid van uw medewerkers over het werk en ook de tevredenheid van uw opdrachtgevers over uw projecten is onlosmakelijk verbonden aan veiligheid. Het beheersen van veiligheid is dan ook essentieel voor u.

ISO45001 of VCA certificering

Hoewel een gecertificeerd arbeidsveiligheidssysteem niet wettelijk verplicht is geeft dit echter een goede basis om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Het beschikken over een goed werkend VCA systeem of ISO45001 systeem heeft dan ook echt toegevoegde waarde voor u, uw werknemers en uw klanten.

RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie)

Elke organisatie is wettelijk verplicht de arbeidsrisico’s geïnventariseerd en geëvalueerd te hebben. Bovendien dienen organisaties een plan van aanpak hebben waarmee zij de beheersing van de risico’s hebben vastgelegd. Bent u nieuwsgierig naar hoe wij dit efficiënt aanpakken? Klik hier voor ons stappenplan. Dit biedt u duidelijk inzicht in hoe wij werken.

Bijl Opleiding en Advies biedt complete ondersteuning bij het werken volgens VCA of ISO45001 Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in verschillende branches, kunt u maximaal op onze deskundigheid rekenen. Vanuit de regio Amsterdam bieden wij onze services landelijk aan.

Van opzet tot aan de toetsing

Bijl Opleiding en Advies zet in korte tijd een compleet systeem voor u op. Het gehele proces van nulmeting tot en met het moment dat er certificering kan plaatsvinden, neemt ongeveer 3 maanden in beslag. Met onze ervaring kunnen wij audits en toetsingen voor u uitvoeren. Van begin tot eind van het traject staan wij met al onze deskundigheid voor u klaar.

Veiligheid is een teken van vakbekwaamheid

Verhogen van veiligheidskennis en -bewustzijn

Wij van Bijl Opleiding en Advies vinden het belangrijk dat al uw medewerkers bekend zijn met arbeidsgerelateerde risico’s en zich veilig gedragen op de werklocaties

Wij trainen uw medewerkers op een moderne en interactieve manier door middel van E-learn. Wilt u weten hoe? Klik hier op ons stappenplan.

Een eigen E-learn specifiek voor uw bedrijf gemaakt is heel goed te realiseren

Afspraak maken

Wilt u meer weten over Arbo-certificering? Maak een afspraak met Bijl Opleiding en Advies door te bellen naar 020 – 330 6704. Vragen stellen is langs deze weg of via het online contactformulier mogelijk. Vanuit Amsterdam Zuidoost staan wij landelijk voor u klaar met Arbo-advies.

Arbo En Veiligheid Afspraak Maken Bijl Opleiding En Advies

Werknemers … het kapitaal in uw bedrijf

Onze kennis en expertise op een rijtje

Wet- en regelgeving, RI&E, VCA*, VCA**, VCAP, VCU, TRA, Ongevallenonderzoek, Preventiemedewerker, Veiligheidscultuurladder en SCL (Safety Culture Ladder)

Stel veiligheid voorop

Maak gebruik van de expertise van Bijl Opleiding en Advies

KLANTEN