ONZE MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

SOS Kinderdorpen

Bijl Opleiding en Advies ondersteunt het project ‘Leren via een transistorradio’ van SOS kinderdorpen. Dat leren belangrijk is om verder te komen in je carrière vinden we belangrijk maar ook vanzelfsprekend. In vele gebieden in de wereld is leren echter een luxe en niet voor iedereen bereikbaar. Voor kinderen is leren echter zo belangrijk dat de persoonlijke ontwikkeling geremd wordt wanneer zij niet naar school gaan. Naar school gaan staat voor persoonlijk vrijheid; een vrijheid in keuzemogelijkheden en niet alleen voor de eigen toekomst maar ook de toekomst van de gemeenschap.

https://www.soskinderdorpen.nl/verhalen/leren-via-de-radio-is-leuk/

Bijl Advies nieuwe sponsor AV23

AV23 heeft weer een nieuw reclamedoek langs de baan. Jaap Bijl, eigenaar van Bijl Advies, geeft aan als sponsor graag wat te willen teruggeven aan AV23 en de komende jaren zo zichtbaar verbonden te zijn. Van zijn dochter Eva Bijl, C junior, kocht hij al een aantal jaar een Superlot bij de Clubactie. Daarna heeft hij het afgelopen jaar de clinics van Michel Butter gesponsord.

Met zijn bedrijf ondersteunt hij organisaties door middel van trainingen en advies bij de beheersing en verbetering van Arbeidsveiligheid en Voedselveiligheid. De kernwoorden binnen zijn bedrijf ‘Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Vitaliteit, sluiten naar zijn mening goed aan bij Atletiek.

Wil je net als Jaap sponsor worden van AV23? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@av23.nl