MAATWERK OPLOSSINGEN

Bijl Opleiding & Advies verzorgt graag een oplossing op maat voor uw organisatie.

Bij Bijl Opleiding & Advies houden we van de uitdaging om een maatwerk oplossing te creeëren. Of het nu gaat om een VCA bedrijfstraining specifiek toegespitst op de situatie in uw organisatie en voorzien van multimedia ondersteuning, of een compleet uitgewerkt voedeselveiligheidsplan voor uw horeca onderneming, wij zijn u graag van dienst!

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van maatwerk oplossingen die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben.

VCA CURSUS IN HET ARABISCH

In 2017 werd de eerste VCA Basis cursus en examen aan een groep statushouders uit Syrie in het Arabisch gegeven d.m.v. interactieve video . Het geven van een VCA cursus in de Arabische taal is een initiatief van Bijl Opleiding & Advies en Movietrader, in samenwerking met de gemeente Almere.

De VCA basisopleiding in het Arabisch was destijds de eerste in Nederland. De vraag naar personeel nam flink toe, met name in de bouw, infra, techniek, logistiek en groen. Tegelijkertijd waren veel nieuwkomers op zoek naar werk in deze branches. Vaak beheersten zij de Nederlandse taal nog niet goed en hadden daardoor moeite om eventuele verplichte opleidingen in het Nederlands te behalen, zoals het veiligheidscertificaat VCA-basis

 

Online VCA opleiding tijdens ontwikkeld tijdens COVID.

Het coronavirus heeft ons allemaal getroffen. Bijna iedereen werkte gedwongen thuis. Dat betekende voor bedrijven en medewerkers dat ook opleidingen en trainingen niet op locatie konden plaatsvinden.

Daarom heeft Bijl Opleiding & Advies een online groepstraining ontwikkeld. Dit was in Coronatijd een uitkomst, maar blijft, ook nu we grotendeels weer op locatie aan het werk zijn, een uitstekend alternatief. We hebben dan ook besloten de online cursus VCA te blijven aanbieden.

Hoe ging dat tijdens de COVID periode in zijn werk?

We hebben met onze online groepstraining honderden medewerkers de gelegenheid kunnen bieden in Coronatijd een VCA diploma te behalen. Een groot succes, want het slagingspercentage was 100%.

Onze groepstrainingen organiseren we via Microsoft Teams. We hebben een gedegen proces ontwikkeld om de VCA cursus op efficiënte wijze te kunnen aanbieden.

Geïnteresseerd?

Bijl Advies kan u verder helpen op alle arbo en voedselveiligheid vraagstukken. Voor advies of educatieplan kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.

KLANTEN